lauantai 30. marraskuuta 2013

Joulutervehdyksiä

Nyt kun tälle joululinjalle on päästy, niin jatketaan samaa rataa! Tässä on hiukan ispiraatiokuvia joulukorttien tekoon.

Photo by Angela Sargeant
Tämän ylemmän toteuttaisin itse leikkaamalla kuviot joululahjapaperista ja kiinnittämällä niihin sitten valmiit timanttitarrat.

Photo by Stamp with Kriss

Photo by The Flamingo Chronicals

Photo by Stamp with Sandy
Näissä yllolevissa pääsisin harjoittelemaan kutsuistakin tuttua embossausta. Tuosta kuusimetsästä luin kyllä ohjeet tuolta Stamp with Sandy sivuilta, mutta jäin yhä miettimään toteutusta. Tuossahan on sekä valkoiset että hopeiset puut embossattu ja ymmärrettävästi eri aikaan, koska muuten värit sekoittuisivat. Miten ensinnä embossatut pysyvät kuitenkaan nätteinä toisen embossauksen aikana? Kun jos sitä kohojauhetta lämmittää liikaa, se ei jää koholle vaan sulaa paperin sisään ja muuttuu rasvaiseksi. Vai eikö se sitten sula enää, jos se on jo kerran kovettunut? Pitää varmana testailla tätä :)

Photo by FinnStamper




Tähän värikkääseen korttiin ei paljoakaan tarvikkeita vaadittaisi. FinnStamperin sivuilla on setti noita lumihiutaleita varten (2,55 €) ja sitten tuo tekstileimaisin 3,95 €. Kolmen eri leimaisinvärin ostamiseen sitten jo hiukan menisikin... Itseltäni kun löytyy vasta tummanvihreä ja kirkas.

Oliko joku korttimalli erityisesti teidän mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti