torstai 28. marraskuuta 2013

Mä paketteja nään, Joulukääreissään...

Heräsin yhtäkkiä siihen, että Jouluun on enää alle kuukausi! Joululahjoista on vielä suurin osa hankkimatta, mutta ehdin jo hiukan haaveilemaan, mitä kaikkea olisi ihanaa itse löytää kuusen alta :)


Senz Smart S
Tarvitsen pienen kokoon taitettavan sateenvarjon, jotta se oikeasti jopa kulkisi mukana. Onnistun saamaan ne kuitenkin aina rikki. Senz Smart S:n pitäisi kestää jopa 60 km/h tuulta eli luulisi hetken kestävän!

Motion Carafe
Ihastuin tämän karahvin muotoiluun. Se on aina hieman kallellaan ja sen takia hauskan näköinen. Tämän jälkeen tarvittaisin kyllä uusi astiakaappikin, koska sinne ei mahdu enää mitään :/

Marimekon Siirtolapuutarha -muistikirja
Teen luennoilla ainka paljon muistiinpanoja ja tämä toisi hieman silmäniloa sinnekin!

Running Hare
Emme oikeasti tarvitse enää yhtään sohvatyynyä, mutta en siitä huolimatta pahastuisi vaikka löytäisinkin tämän ihanuuden paketista

Sukkahousut
Olen kovin viluista tyyppiä, joten kaikki lämmittävä kelpaa! Olen varmaan jotenkin outo, koska pidän mielummin housujen alla sukkahousuja kuin legginssejä. Sukkahousut + sukat pysyvät kengässäkin paremmin paikoillaan kuin sukat + sukat. Ja sillä tosiaankin on väliä, minkä näköiset sukkahousut siellä housujen alla on! Näin nätit ainakin kehtaisi pukuhuoneessakin vaihtaa... Tai sitten vaikka pitää ihan hameen kanssa. 

2 kommenttia:

  1. Minä se vasta outo olenkin. Tykkään käyttää housujen alla sukkahousuja, vaikka olen mies. Yleisissä pukuhuoneissa en niitä kehtaa esitellä, vaikka olisi kuinka komeat.

    VastaaPoista
  2. Nythän muutama vuosi sitten vauhkotiin, että miesten sukkahousuista tulisi kauhea trendi, mutta ei kyllä vielä tainnut tulla :)

    VastaaPoista