maanantai 2. joulukuuta 2013

Sormukset

Ajattelin kertoa hiukan sormusprojektistamme, jos siitä olisi jollekulle hyötyä :)

Miehekkeen äiti tunsi työnsä puolesta Erkki Lehtimäen ja suositteli, että kysyisimme häneltä sormuksen teettämisestä. Meillä molemmilla oli selkeä kuva millaisen sormuksen haluaisimme, joten suuntasimme ajatustemme kanssa Erkin luo.

Ensimmäisellä tapaamisella kuvailimme mitä haluaisimme ja Erkki piirsi nopeasti pari mallikuvaa, jotta varmasti ymmärtäisimme toisiamme. Samalle veimme myös romukullan ja timantit, josta sitten lopulta riitti kultaa meidän molempien sormuksiin. Koko käyntiin meni ehkä 30 min.

Toisella tapaamisella Erkillä oli molempien sormuksien runko valmiina. Eihän siitä vielä mitään käsitystä lopullisesta sormuksesta saanut, mutta testailimme, että koko on varmasti oikea.

Kolmannella tapaamisella pääsimme sovittamaan sormuksiamme. Olimme kyllä molemmat ihan naantalin aurinkoja, kun näimme ne! Jännä juttu oli, että molemmat olivat kuvitelleet oman sormuksensa päässään hieman erilaiseksi. Kuitenkin Erkin tekemät sormukset olivat erilaisuudetaan huolimatta vallan hyvät emmekä halunneet niihin mitään muutoksia. Ammattitaitoa varmaankin :) Tällä kertaa annoimme myös kaiverrukset, jotka Erkki tekee sormuksiin. Maksoimme sormukset ja ne jäävät nyt hänelle säilytykseen, jotten koko ajan lääppisi omaani...


Täältä näette gieman millaisia suunnitelmia meillä oli viime helmikuussa. Miehekkeen sormus on aika samanlainen kuin tuon postauksen Andreasenin sormus. Omastani tuli kylläkin aika erilainen, mutta onhan tuossa nyt jotain samaakin.

Suosittelen ehdottomasti sormuksien teettämistä! Tämä oli paljon nopeampaa kuin miljoonassa kultasepän liikkeessä ravaaminen, saimme uniikit sormukset ja säästimme romukullan ja timanttien ansiosta reippaasti enemmän kuin yhden sormuksen verran. Joillekin kuitenkin varmasti sopii paremmin, että näkee sormuksen valmiina ennen ostamista. Meille taas pieni yllätys oli vain hyvä juttu!

Kun pääsin sovittamaan sormusta olin muuten todella tyytyväinen, että uskalsin ottaa aika leveän sormuksen. Meillehän ei tullut kihloja lainkaan, joten sormessa on tilaa hiukan näyttävämmälle rinkulalle. Melkein kaikki vapaa-aikana käyttämäni sormukset ovat myös hieman leveämpiä, joten tuo tuntui heti omalta. Harmi, kun en nyt muista kummankaan sormuksen mittoja, niin en voi niitä tähän laittaa... Ihania ovat kuitenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti