keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Itkupilli vai rautakasvo?

Tiedättekö kuinka monet morsiammet ovat huolissaan, että eivät voi lopettaa itkemistä kirkossa? No, itse olen tyytyväinen lähinnä jos hiukan edes itkettäisi. Saatan kyllä täristä hermostuneena, hikoilla kuin Saharassa ja punastua kuin tomaatti. Itkua en kuitenkaan osaa kirkossa odottaa.

En herkistynyt kirkossa ollessani kaasona ystäväni häissä - herkistyin vasta puhetta pitäessä. Isäni häistä en muista melkein mitään kirkosta eli jännitin kovasti, mutten herkistynyt. Sama isoäitini hautajaisissa, itkin pahimmat itkut hänen joutuessaan sairaalaan, en hautajaisissa. Jos mennään kevyemmälle puolelle, niin Titanic ei saa aikaan pienintäkään kyyneleiden valutusta.

Haluatteko kuitenkin tietää, milloin herkistyn? Mieheke ei suostunut hetkeen tulemaan leffaan kanssani, kun en voinut millään lopettaa itkemistä Jos Rakastat -leffassa. En selviä useinkaan Hurjan remontin katsomisesta ilman kyyneliä. Lehtijutut, josta puhutaan yrittäjistä saa myös usein herkistymään, mikä kummastuttaa itseänikin! Toisaalta, pieni itku tekee välillä ihan hyvää :)

Viimeksi sai silmäkulmat kostumaan ihanan liikuttava kosinta:



Mikä saa teidät sitten herkistymään?

2 kommenttia:

  1. Ihana :D oot eka jonka oon kuullut herkistyvän hurjan remontin tai yrittäjiä koskevien juttujen takia. Itse taas itken leffassa kuin leffassa, tv-sarjojen takia ja koiria koskevissa asioissa. Toisaalta taas minua ei herkistä ihmisten toisilleen tekemät julmuudet, ei myöskään lapsiin kohdistuvat kaameudet. Joku on joskus sanonut, että se johtuu siitä ettei minulla ole lapsia.. Kiva, että löysin blogisi! Innolla jään seurailemaan teidän häähumua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Korppu kommentista! Hoksasin muuten, että eläimiä koskevat jutut saavat minua harvoin herkistymään. Joku eläinrääkkäysasia saa kyllä vihaiseksi, mutta ei tosiaankaan tippaa silmään... Siitä huolimatta, että meillä on ollut lemmikkejä koko lapsuuteni.

      Kyllä ihmisen mieli on mielenkiintoinen :D

      Poista