keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Muodonmuutos

Koekampaus ja meikki varattu, iik!

Ne on jo 17.12. eli yli kaksi kuukautta ennen häitä, mutta sain molemmat kätevästi samalle päivälle peräkanaa ja vielä niin, että olen muutenkin hääpaikkakunnalla. Tammi- ja helmikuussa on hurja kiire kouluhommien suhteen, joten en sinne niitä ainakaan halunnut jättää.

Photo by Weddingbee
Oli ihana soittaa koekampausaikaa tutulle kampaajalle. Olen asunut jo useamman vuoden muualla, mutta lukioikäisenä tuli käyty aina tällä samalla kampaajalla. Hän myös pelasti hiukseni, kun hiusmallina hiukseni värjättiin punaiseksi, oranssiksi ja mustaksi liekkimereksi. Blondin ei ole ihan helppo kotikonstein värjätä juurikasvua oikean sävyiseksi punaiseksi ja opiskelijana ei ollut ammattilaiseen varaa --> luottokampaajalle pyytämään hiuksia takaisin blondiksi. Kyllähän hän nyt ihmeisiin pystyy :)

Photo by Beauty for Brides

Nyt soittaessa ajattelin tietenkin, että ei kampaaja enää minua muista ainakaan nimen perusteella. Mutta kyllä puhelimen päästä tuli heti lisähiuksista keskustellessa, että sullahan oli sellaiset vaaleat ihan omaa väriä olevat hiukset. Olin kyllä niin myyty <3

Photo by Create Beautiful Hair

Ja tosiaankin, sen verran puhuttiin puhelimessa, että lisäkehiuksia tarvitaan. Pituutta olen niihin saanut, mutta sille nyt ei voi mitään, että hiukset ovat liukkaat ja ohuet. Sovittiin myös, että huntu tulee, mutta otan sen pois kirkon jälkeen. Muita koristuksia päähän ei ole tulossa eli tiara jää näillä näkymin pois. Olen siitä kyllä hiukan surullinen, mutta tuntuu että pienessä päässä tapahtuu liikaa, jos on silmälasit, kampaus, tiara ja huntu. Mistäs sieltä sitten enää minua erottaa?

Vintage wedding hairstyles for short hair
Photo by Short-haircut

Kampaaja sijaitsee Eurajoella ja kätevästi matkan varrella juhlapaikalle, joten ylimääräistä ajoa ei kampauksen takia tule. Hääpäivänä jatkan kampauksesta suoraan Luvialle juhlapaikalle, johon meikkaaja sitten tulee. Säästän matkassa melkein 20 km yhteen suuntaan, kun ei tarvitse ajaa Poriin meikkiin! Se tarkoittaa edestakaisin 35 km ja ajassa sen 30 min. Se puolestaan tarkoittaa, että halutessani aamulla voin nukkua 30 min pidempään. Vaikka tiukalla budjetilla mennään, niin haluan varautua siihen, että saan unta vasta joskus viideltä ja silloin on parasta saada nukkua mahdollisimman myöhään!

Photo by The Wedding Community

Meikkaajakin vaikutti todella mukavalta ja kertoi tarkkaan, mitä kaikkea meikkiin sisältyy. Hän puuteroi vielä sulhasenkin ennen kuvausta ja  meikkaa minun jälkeeni vielä yhden naispuoleisista bestmaneista. Jännittää kyllä aikalailla tuo koemeikki, kun en ole ollut kuin yhden kerran hiusmallina meikattavana. Mutta tämä on onneksi hyvää jännitystä, hiukan sellaista kuin joulun odottaminen.

Happy Wedding!!
Photo by Hiroki Nakamura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti