maanantai 18. marraskuuta 2013

Mestarietsivä

frustrated
Photo by Jon
Onneksi olen aikaisemmassa työssäni tottunut metsästämään asiakkaalle sopivaa tuotetta: tietyt ominaisuudet tulee löytyä, budjetti ei saisi paukkua ja kaikki mahdottomalta tuntuvat ongelmat ratkoa. Ei nyt tavallista, mutta suhteellisen yleistä oli, että seuraavaksi päiväksi piti saada halvalla tuote, joka oli kaikista varastoista loppu. Välillä hermot menivät, kun tuhannes nettikauppa kertoi, että haluamaasi mallia oli varastossa 0 kpl ja vastaava maksaa 1000 € liikaa. Tai juuri, kun luulet löytäneesi sopivan tuotteen, hoksaat toimituskuluja tulevan monta kymmentä euroa liikaa... Sitten vaan jatkettiin, keksittiin uudet hakusanat tai mietittiin voisiko asiakkaan ongelman ratkaista jotenkin luovasti.

The most certain way to succeed is always to try just one more time.
Photo by Tribesports

Toisaalta se onnistumisen tunne oli sanoinkuvaamaton, kun ruudulla nökötti sopiva tuote, sopivalla hinnalla ja vielä lyhyellä toimitusajalla. Onneksi asiakkaat eivät olleet vieressä kuuntelemassa, koska useamman kerran tuli tuuletettua ääneen ja tehtyä pieni voiton tanssikin ;)

Nyt on kyllä hääjutuissa tullut tarpeeseen nämä taidot. Googlessa on tuhansien sivujen hakuhistoria, tiedän hääsanastoon tuhat eri synonyymia ja välillä yölläkin pälkähtää päähän uusia ajatuksia: voisin löytää haluamani jutun tuolta tai sitten täältä... Kunpa vain muistaisin ne vielä aamulla :D Pariin kertaan on tullut jopa vastaus valokuvaajalta, että mukava kun kysyit tarjousta, mutta mistä ihmeestä olet löytänyt kotisivuni tai sähköpostini?

The Worlds Greatest Detective
Photo by Kit
Varokaa vaan, netin mestarietsivä tulee ja löytää kaikki Satakunnan valokuvaajat ja harrastelijat! Ajattelin, että teen tänne jossain vaiheessa listan kaikista noista valokuvaajista, niin jos joku muu puolestaan löytäisi sieltä omansa :) Siltä varalta, että joku noista harrastelijoista on kuitenkin päässyt ryömimään kivenkoloon, niin saa vinkata tänne - hakusessa on yhä!

Kuvien lähteille pääset niitä klikkaamalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti