maanantai 11. marraskuuta 2013

Naurun paikka

Käytiin miehekkeen kanssa viime lauantaina katsomassa Palatsin Stand up -illassa. Oli ensimmäinen kerta molemmille ja pidimme kyllä!

Viime viikko oli molemmille hiukan raskas - minulla kouluhommia oli liikaa ja Miehekkeellä puolestaan töitä liian vähän. Autossa matkalla keskustaan huomasi, että molemmilla oli pinna hiukan kireällä. Yritettiin olla iloisia, mutta huomasi että tulkittiin koko ajan hiukan väärin toisen sanomiset ja otettiin nokkiin pienestäkin.

Onneksi Komediakellariin piti lähteä todella ajoissa, että varmasti pääsee sisälle. Saimme nimittäin juoda rauhassa kupilliset teetä alakertaan pääsyä odotellessa ja tunnelmakin parani. Pienien murheiden suhteen välillä oikeasti auttaa sanonta poissa silmistä, poissa mielestä. Suunnittelimme siinä sitten mitä mielikuvituksellisimpia kirjahyllyyn piilotettuja baarikaappeja ja pohdiskelimme, mitä opiskelija-asuntosäätiö tykkäiis, jos laitettaisiin asunnon katto ihan uusiksi... ;) Esityksen alkaessa oli jo ihan hyvä olla toisen kanssa, rentoutunut mieli ja nauru tuli kyllä ihan yrittämättäkin.

Palatsin stand up -kellarissa on kaikki ke, to (20:00) ja pe, la (22:00) esitykset vain 3 €. Esitykseen kuuluu 2 lyhyttä ehkä 15 min osuutta ja niiden välissä on "baaritauko". Omasta mielestäni baaritauko oli kuitenkin tosi huono idea, koska esiintyjä joutui lämmittelemään yleisön uusiksi tauon jälkeen. Sitten, kun juuri päästään vauhtiin, niin esitys onkin jo loppu. Joka tapauksessa, 3 € sai hyvin vastinetta. Kannattaa kuitenkin lähteä hyvissä ajoin liikkeelle. Kävimme kerran aikaisemmin yrittämässä ja silloin ainakin myytiin 15 min ennen esityksen alkua ei oota. Liput saa palatsin narikasta (narikka kuului hintaan) ja sieltä ohjataan sitten eteenpäin.

Lisätietoja ja esiintyjälistaa täältä:
Palatsin stand up -kellari 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti