torstai 14. maaliskuuta 2013

Vesi kielellä

Meillä on lauantaina tapaaminen toisen pitopalveluehdokkaan kanssa, jännää :D Listaan tähän niitä kriteerejä, jotka ovat itselleni tärkeitä budjetin lisäksi pitopalvelua valittaessa (pitää tästä keskustella vielä Miehekkeen kanssa).

- Henkilökemiat kohtaavat hyvin, palvelu tuntuu pelaavan ja ongelmiin löytyy ratkaisut. Silloin voin luottaa, että asiat sujuvat juhlissakin.
- Asioista voidaan sopia sähköpostitse, jolloin molemmille jää asiat kirjallisena toisin kuin puheluissa.
- Pitopalvelulla on omia hyviä ajatuksia tarjoilun suhteen, mutta huomioivat kuitenkin hyvin meidänkin toiveemme. Mies on allerginen kalalle ja tomaatille, itse en syö punaista lihaa. Haluaisimme siis pitopalvelulta ajatuksia meille sekä vieraille sopivasta pitopöydästä. Ja kasvisruoaksi ehdottomasti jotain muuta kuin haudutetut tai gratinoidut kasvikset! Ne ovat hyviä, mutta en halua syödä omissa häissäni samoja ruokia kuin arkena ja kaikissa muissa juhlissa.
- Budjettimme on rajallinen ja toivoisimme, että pitopalvelu pystyisi tarjoamaan hieman tavallisuudesta poikkeavia vaihtoehtoja kuitenkin budjetin huomioiden.
- Tuttavapiirissä on useampikin hyvä leipuri, joten haluaisimme tuoda kahvipöydän tarjoiltavat itse, jos se vain rahallisesti on lainkaan kannattavaa.

Toivottavasti saisimme pitopalvelun kanssa selväksi:
- Salaatit: "kokoa itse" vai valmiina?
- Pääruokina kana+kasvis vai poro+kasvis?

Kanaa by avlxyz
File:Hirschgulash mit Speckknödel und Blaukraut.jpg
Poroa by Takeaway
Canellonit by tanialivier





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti