lauantai 9. maaliskuuta 2013

Sweetheart table

Viime postauksessa käsittelenkin pöytien koristelua. Päädyimme siihen, että kaitaliinojen, maljakko-kynttilä-asetelmien, pöytänumeroiden, vieraslahjojen ja ohjelmakorttien lisäksi pöytään tulee koristeeksi vain muutama tuikku. Muuten alkaa näyttämään liian täydeltä ja haluamme "krääsän" sijasta keskittyä siihen, että se mitä tehdään, näyttää kauniilta.

Tällä hetkellä harkitsen, että ruokapöydän, lahjapöydän ja juomapöydän koristelu jäisi tulevan anopin vastuulle. Hän on todella innokas tälläisissä asioissa ja olisi varmasti tyytyväinen, kun saa oman "vastuualueensa". Tiedän, että meidän makumme on kuitenkin niin samanlainen, että voin luottaa niiden koristelut hänen harteilleen.

Tampereen häämessuilla 2013 Mylläreiden koristelema pöytä
Oman pöytämme haluaisimme pitää yksinkertaisena. Pöydän "päälle" tulisi luultavasti vain:
- samaa kaitaliinaa kuin muihinkin pöytiin, mutta mahdollisesti kulkemaan meistä "poispäin"
- oma kimppuni/lyhtyni
- kauniit kuohuviinilasit
- kotoa valmiina löytyvä marmorikynttilä

36 cm marmorikynttilä - marmorikynttilä.fi


Haluaisin kuitenkin jotakin kivaa pöydän etuosaan tai sitten taaksemme. Esimerkiksi pöydän eteen kauniisti kulkemaan teemaväreissä joku kangas. Tai ylipäätänsä pöytäliinaksi jokin muu kuin valkoinen? Jos laitamme seinään sydämen, tekstejä tms. niin häiritsevätkö ne helposti valokuvissa? Ainakin ne tulisi sijoittaa sitten riittävän ylös. Löytyisiköhän tuttavilta tai juhlapaikalta jotain kivoja tuoleja, joihin voisimme istahtaa... Sohva taitaa olla kuitenkin turhan matala.

Yksi asia on kuitenkin varma. Haluamme pöytämme viereen "ekstratuolit", joihin vieraat voivat istahtaa rupattelemaan hetkeksi aina halutessaan. Vieraat ovat kerran juhlassa molemmille se tärkein juttu emmekä halua välttämättä pönöttää ihan kahdestamme :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti