tiistai 31. joulukuuta 2013

Tervetuloa Vuosi 2014

Onnen täyteistä ja loistavaa vuotta 2014 kaikille!

" I hope that in this year to come, you make mistakes. Because if you are making mistakes, then you are making new things, trying new things, learning, living, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You’re doing things you’ve never done before, and more importantly, you’re Doing Something." -Neil Gaiman

Haluaisin pitää jonakin vuonna kunnon uudenvuoden pirskeet. En oikein edes tiedä, miksen ole vielä pitänyt? Veinasin kirjoittaa, että kun ei ole kunnon isoa asuntoa mihin pyytää vieraita. Mutta onhan meillä kerhohuone varattavissa. Ja jos se ei ole vapaana, niin kyllä ne tärkeimmät ihmiset meidänkin asuntoomme mahtuvat! Olisiko oma uudenvuoden lupaukseni lopettaa tekosyiden keksiminen sen sijaan, että tekisin hauskoja asioita? :)

Mistäs hyvät pirskeet loistavan seuran lisäksi sitten koostuisi?

Hyvää ruokaa!


Hauskat koristeet


!!!Ihanat ihmiset!!!

Viimeisenä, mutta tärkeimpänä - meidän molempien ihanimmat ystävät! Ilman heitä vuosi ei olisi vaihtumisen arvoinen ja pirskeistä tulisi tylsimmät ikinä. Ensi vuonna tähän aikaan alkaa lähestyä myös ensimmäinen uusivuosi vaimona. Suunnittelenkohan silloin jo kovasti ensimmäistä hääpäivää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti