torstai 19. joulukuuta 2013

Unelmoiden unten mailla

Häät käyvät kyllä terveyden tai ainakin nyt unen päälle!

Sunnuntai - Maanantai
Nukkumaan mentiin vasta joskus puoli kolmen aikaan, kun väännettiin kutsut valmiiksi. Ja pakkohan ne oli saada valmiiksi, kun itse lähdin jo aamulla kiireavuksi isälle töihin. Olisin kyllä luottanut esimerkiksi kirjekuoriin änkemisen Miehekkeenkin tehtäväksi, mutta olisihan se ollut hiukan epäreilua jättää ne toiselle yksinään. Aamulla oli herätys sitten jo ennen seitsemää, mutta yllättävän hyvin sitä jaksoi...

Maanantai - Tiistai
Käytiin Miehekkeen kanssa lahjalistaa lävitse. Kello oli taas melkein yksi ennen kuin pääsi Nukkumatin kanssa treffeille ja nekin loppuivat lyhyeen 6:50 herätyksellä. Jos alla olisi ollut kunnon unet, niin ei olisi varmaan tuntunut missään yksi pieni valvominen. Yllätyin oikein, että tiistaina päivällä haukotutti jo jossain neljän aikaan ja pää oli jo kuin mikäkin jauhosäkki kahdeksalta. 

Tiistai - Keskiviikko
Alettiin isän kanssa luomaan meidän häänettisivuja siinä kymmenen aikaan tiistai-iltana. Pakkohan nämäkin oli saada keskiviikoksi valmiiksi, että ehtisivät ennen kutsuja :) No, lopputuloksena oli taas sänkyyn kaatuminen aamukolmelta. Herätyskello soitti onneksi vasta 8:35, mutta ensimmäinen ajatus taisi olla, että kuka idiootti on laittanut herätyskellon soimaan aamuyöllä?! Jännää kuitenkin, etten ole lainkaan niin väsynyt kuin eilen vaikka unta on takana vähemmän. Kofeiinin määrästä en kyllä sano mitään, ihan toisarvoinen seikka ;)

Keskiviikko - Torstai
Eilen olisin oikeasti jopa päässyt ajoissa nukkumaan. Jotenkin kuitenkin, kun keräsin lahjan Jouluapuun ja leikin meidän perheen sekopääkissan kanssa, kello olikin yhtäkkiä taas yksi. Miten tässä näin kävi? Tänään olen kyllä ollut aika väsy... Onneksi migreeni ei vielä näytä mitään merkkejä saapumisestaan. Aikaisemmin valvominen on aiheuttanut minulle aika helposti migreenin ja nytkin odotin, että monen päivän valvominen kostautuisi. Se iskee varmaan sitten viikonloppuna, kun olisi vapaa-aikaa ja kaikkea kivaa tekemistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti