tiistai 16. huhtikuuta 2013

Pukuparatiisi

Nyt on sitten ensimmäinen hääpukusovittelu takana! Aamulla hiukan jännitti ja kunnon jännitys iski juuri ennen liikkeeseen astumista. Sekin kyllä unohtui sitten saman tien :) Myyjämme oli todella mukava ja asiantunteva, joten senkään suhteen ei tarvinnut lainkaan jännittää.

Sovittelimme pukuja, jotka maksoivat korkeintaan 500 €. Kunnon merenneitopuvut jäivät kyllä sovittamatta, koska budjetti olisi muuten venynyt ja paukkunut liikaakin. Tässä puvut ja analyysit sovitusjärjestyksessä, suosikin jätin kuitenkin viimeiseksi.

1. Ihastuin tässä puvussa ehottomasti koristeluihin ja niissä oli oikeaa tyyliä. Puvun malli ei kuitenkaan ollut erityisen imarteleva - Mieheke kutsui sitä yöpaidaksi. Voikohan muuten häihin meikata selän? Saisi hieman noita pienimpiä luomia piiloon...


Kolmannessa puvussa parasta oli paljon hyviä asioita: kauniit laskokset, laskeutuva kangas, takaosa ja laahus. Harmi vain, ettei kokonaisuus toiminut minun päälläni ja olkain tuntui tosi hassulta.


Neljäs puku oli myyjän suosittelema alennushintainen pellavapuku. Kangas oli aivan ihana ja pidin koristeluista, mutta yläosan malli oli hieman tylsä. Tästä puvusta Mieheke ei kankaan takia pitänyt lainkaan. 


Viides puku olikin hieman rohkeampi valinta - Miehekkeen suosikki. Olisi mennyt minunkin suosikkeihini, jos rintojen keskeltä ei olisi kulkenut ärsyttävästi näkyvää saumaa. 


Kuudennen puvun väri ei tule kuvasta hyvin esille, mutta se taittui hieman oranssiin. Myyjä kertoi, että juuri tämä väri korostaa punaisuutta ihossa --> ei hyvä minulle, koska ihoni tulee varmasti muutenkin punoittamaan (itku, nauru jne.!). Muuten kaunis puku,  mutta en pitänyt koristepaljeteista tai mitä sitten ovatkin.

Seitsemäs puku näyttää itseasiassa kuvassa paljon paremmalta kuin livenä. Todellisuudessa yläosa ei istunut ja näytti päälläni hieman tönköltä ja vanhanaikaiselta.


Viimeisenä esittelen puvun, joka päätyi omaksi suosikikseni ja sai Miehekkeeltäkin hyväksynnän. Puku istui mielestäni suhteellisen hyvin ja malli oli oikea. Laahus ja helma olivat kuitenkin tylsiä ja haluaisin hieman enemmän näyttävyyttä.


Tästä on hyvä jatkaa pukujen etsimistä. Nyt ainakin tiedän tarkemmin mitä haluan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti