sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Ostoksilla

Käytiin eilen S-kaason kanssa shoppailemassa Ideaparkissa Jotain käytettyä -tapahtumassa. Ja arvatkaapa mitä? Ostin hääpuvun! Valtavasta pukumäärästä sain jotenkin karsittua 4 pukua sovitukseen. Näistä sitten kahta ei edes nyöritetty kiinni, kun heti näki ettei koko ja malli ole sopivia. Toinen puku taas ei näyttänyt enää miltään sen jälkeen, kun oli sovittanut tätä ihanuutta.

Tässä teille hieman teasereita. Jotain tälläisiä pikkukuvia laitan varmaan sitten korjauksien edetessä, mutta lopullisen pukukuvan saatte nähtäväksi vasta ensi helmikuussa :)



Hintaa puvulle jäi 375 € eli juuri pysyttiin budjetissa. Onneksi korjauksista ei tule lisäkustannuksia, koska suvusta löytyy sen verran näppäriä tekijöitä, ettei lyhennystä ja laahusnappia tarvitse teettää ulkopuolisella. Ja muuten puku olikin juuri sopiva! 

Ainut mikä nyt harmittaa on se, etten pääse enää sovittelemaan hääpukuja. Itse, kun ihan tykkäsin sovittelusta... Onneksi puku menee tänään säilytykseen appivanhemmille. En sitten jatkuvasti ole hipelöimässä sitä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti