maanantai 15. huhtikuuta 2013

Perinteitä kunnioittaen ja muokkaillen

Huomenna suuntaamme sitten Miehekkeen kanssa morsiusgalleriaan sovittelemaan outletin pukuja. Ihan ostoaikeissa emme vielä ole, koska Miehekkeelle on tärkeää, ettei hän näe pukua ennen hääpäivää. Itselleni on kuitenkin aivan yhtä tärkeää kuulla hänen mielipiteensä puvustani, joten päädyimme siihen, että ensimmäiselle kierrokselle menemme yhdessä. Kokeilemme eri mallisia ja tyylisiä pukuja minulle, jotta saisimme käsityksen siitä, mikä minulle sopii ja mistä molemmat pidämme. Sitten ihan varsinaisen valinnan teen myöhemmin kaasojen kanssa. Mies ei näe lopullista pukua ja minä saan Miehekkeen mielipiteen.

Hassua sanoa näin, mutta toivottavasti huomenna ei sitten löydy sitä 100 % täydellistä pukua. En tiedä, miten malttaisin sen kauppaan jättää, kun toista samanlaista ei sitten välttämättä outletistä saa. Ryntään varmaan Miehekkeen mentyä töihin sitten uudestaan kauppaan ja teen ostokseni :D Itselläni on jo aika selvänä päässä, että millaisen puvun haluan. Aion kuitenkin sovitella hiukan erilaisiakin pukuja niin näen mikä on sitten oikeasti päälläni imartelevin.

Huomenna on kyllä hoppua muutenkin. Käyn noutamassa postista yhden paketin, jota olen jo innolla odottanut pari päivää. Siitä lisää huomenna... Sen jälkeen käyn vielä kultasepän liikkeessä kysymässä kuinka paljon kultaromuistani saisi käteisenä. Paljon siis kaikkea kirjoiteltavaa huomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti