keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kampauksia

Omat hiukseni ovat oljen vaaleat, aika ohuet ja liukkaat. Siis aika perinteiset suomalaiset hiukset! Viime vuosina olen pitänyt kerrostettua mallia ja pituus on vaihdellut olkapäistä leukaan. Juttelin viimeksi kampaajan kanssa ja päädyimme, että kasvattaisin hiukan hiuksia pidemmiksi, niin olisi sitten kampauksille enemmän valinnanvaraa ennen häitä. Tänään sitten parturissa leikattiin vain huonoja latvoja pois ja hiukan kerrostusta vähennettiin.

Tässä kuvia sen tyyppisistä kampauksista, joista pidän. Kuvat on kerätty eri keskustelupalstoilta ja blogeista, joten kaikkien alkuperästä ei valitettavasti ole tietoa.
Ylärivin toinen oikealta Passion Beauty, ihana nuttura keskirivin vasemmalla Infused Studios, keskellä oleva vaalea "sykerökampaus" About.com Guide, alhaalla oikealla lettikampaus hairstylesweekly.com.



Kampauksen valintaa vaikeuttaa kuitenkin se, etten oikein tiedä mikä sopii omille kasvoilleni ja hiuksiini. Sitä olisi helppo kysyä, jos olisi joku vakituinen kampaaja jolla käy. Käyn kuitenkin ammattikoululla, joten kampaaja on joka kerta eri ja hekin ovat vasta opiskelijoita. Ehkä otan sitten koekampaukseen mennessä muutamankin kuvan mukaan ja juttelen kampaajan kanssa ihan kunnolla, että minkälainen kampaus hänen mielestään olisi hyvä. Lisähaasteensa kampaukseen tuo vielä otsatukka, silmälasit, huntu ja mahdollisesti vielä tiara... Silmälaseja aion kuitenkin hääpäivänäni pitää, koska en pysty käyttämään piilolinssejä. Olisi se tyhmää olla omissa häissään puolisokeana ja päänsärkyisenä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti