keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Ensimmäinen postaus

Olen jo pitkään harkinnut oman blogin aloittamista ja nyt vihdoin päätin, että pakko yrittää. Jännittää, että löytääkö blogini lainkaan lukijoita ja mistä kaikesta itse keksin kirjoittamista. Mutta hitaasti ja varmasti liikkeelle – ensimmäisinä tavoitteina on saada kirjoitettua suhteellisen säännöllisesti ja oppia käyttämään kaikkia bloggerin hienoja ominaisuuksia.

Kuka Merihelinä sitten on? Olen ihan tavallinen 25-vuotias opiskelijatyttö (pitäisi kai sanoa jo nuori nainen, mutta se kuullostaa kovin fiiniltä) Tampereelta. Eniten vapaa-ajallani nautin hyvistä keskusteluista ja välillä olenkin kova puhumaan. Olen kuitenkin kovin huono kertomaan itsestäni, joten puhukoon blogi puolestani :)

Mistä minä sitten kirjoitan? Toivottavasti kaikesta maan ja taivaan välillä. Erityisesti haluan kuitenkin kirjoittaa unelmistani. Osa unelmista käy luultavasti toteen aikaisemmin kuin toiset. Esimerkiksi päiväreissu Tukholmaan on varmasti lähempänä kuin oman isomman vuokra-asunnon hankkiminen. Ja sekin lähempänä kuin maailmanympärysmatka!

Tänään mielessä: "Unelmana aloittaa oma blogi – oho, sehän tuli juuri tehtyä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti