torstai 24. tammikuuta 2013

Juhlapaikka

 En ole muuten esitellyt vielä tarkemmin juhlapaikkaamme

Juhlapaikkana toimii kaunis 1920-luvulla rakennettu seurojentalo.
Vieraita pitäisi mahtua n. 200 saliin ruokailemaan, mutta silloin ei jäisi lainkaan tanssitilaa. Meille on tulossa n. 80 vierasta eli mahdumme olemaan vallan hyvin. Toivon, ettei tila vaikuta kuitenkaan kovin tyhjältä...

Salissa on isot ikkunat ja hyvä tanssilattia.
Lavalta katsottuna.

Juhlasalin vieressä on erillinen tila, johon pitopöytä saadaan katettua.  Juhlapaikalla on myös ihan tilava ja käytännöllisen oloinen keittiö sekä "kylmäkomero" johon saa kätevästi juomat kylmenemään.

Ruokapöytien tilalle katetaan pitopöytä


Juhlapaikan valinta ei ollut meille yksinkertainen operaatio. Emme tienneet suoraan haluaisimmeko pitää häät Tampereella vai kotipaikkakunnallani. Päätimme katsella juhlapaikkoja molemmista suunnista, jotta saisimme tietää kuinka suuri hintaero paikkakuntien välille tulisi. Alusta asti oli myös selvää, että menemme pitkälti fiilispohjalta. Jos joku paikka ei tunnu hyvältä, hylkäämme sen, vaikka se käytännöllinen olisikin. Lopulta kävimme katsomassa Tampereelta ja lähikunnista 15 eri juhlapaikkaa (puhumattakaan tuntien nettisurffailusta). Kotipaikkakuntani lähitienoilta kävimme tarkistamassa 5 paikkaa.

Heti käyntien jälkeenkään päätös ei kuitenkaan ollut selvä. Viimeiset kaksi kuukautta pohdimme kahden eri juhlapaikan välillä. Vertailimme jopa pitopalveluja, jotta saisimme tietää kuinka iso hintaero paikkakuntien välillä olisi. Mietimme myös sitä kuinka suuri kynnys osalla vieraista on matkustaa häiden takia. Lopulta pikkupaikkakunta kuitenkin voitti. Ei kuitenkaan sen perusteella, että säästämme n. 500 €. Eniten vaikutti se, että juhlapaikkamme tunnelma voitti meidät puolellemme.

Onneksi tiesimme jo heti alussa, että tulemme olemaan vaativia juhlapaikan suhteen. Sen takia loimme alla olevan lomakkeen, jonka täytimme joka kohteesta. Ja arvatkaa mitä? Ainut lomake joka on hukassa, on tietenkin lopullisen juhlapaikkamme!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti