maanantai 18. helmikuuta 2013

Pienin askelin

Häiden suhteen suunnitelmat etenivät taas hiukan! Saimme nimittäin varattua juhlapaikan ja maksettua varausmaksunkin viikonloppuna. Nyt ei enää tarvitse miettiä, että joku vie ihanan paikan nenän edestä :)
Oli kyllä muuten yllättävän rauhallinen olo varausta tehdessä. Olin etukäteen ihan varma, että olisin kovinkin jännittynyt, mutta ei...

Heti, kun olemme miehekkeen kanssa vain samaan aikaan kotosalla, olisi myös tarkoitus soittaa kirkkoherran virastoon ja varata kirkko. Ajattelimme, että vihkiminen klo 14 voisi olla hyvä ajatus. Aamulla jäisi vielä kohtalaisesti aikaa meikille, kampaukselle ja valokuvaukselle. Juhlien aloitus ei sitten kuitenkaan venyisi ihan kauhean myöhäiseksi, jolloin kauempaa tulevatkin jaksaisivat ehkä olla hieman kahvia pidempään paikalla.

Itseäni pelottaa juurikin se, että vieraat karkaavat kotimatkalle ihan kauhean aikaisin. Mutta en tiedä kuinka paljon enempää hääparina voimme tehdä kuin yrittää pitää hauskat ja rennot juhlat, joissa porukka toivottavasti viihtyy. Ja tietenkin kannustaa ihmisiä yöpymään juhlapaikkakunnalla, jolloin ei tarvitsisi lähteä ajelemaan iltamyöhällä. Emme voi kuitenkaan ketään siihen pakottaa ja ainakaan nyt emme ole vielä harkinneet juhlapaikan ovien lukitsemista mahdollisten karkulaisten varalta tai autojen sabotointia ;)


Guests Mingling at the Champagne Reception
Guests Mingling at the Champagne Reception by VancityAllie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti