sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Jokisauna

Kahvila Nemo
Kahvila Nemo


Olimme eilen syömässä, saunomassa ja uimassa Euran Kauttualla, Jokisaunalla. Tila oli ihanan tunnelmallinen, ulkona virtaa upea joki ja pitäjät  ovat todella ystävällisiä. Historian siipien havinaakin tässä Alvar Aallon suunnittelemassa rakennuksessa riittää! Alakerrassa on myös pieni galleria ja ihana design-myymälä.

Jos me olisimme pitämässä pienet häät, voisin hyvin pitää ne täällä. Ulos lumilyhtyjä lisäämään tunnelmaa. Syötäisiin hyvin ja pidettäisin pari puhetta. Juteltaisiin ja kahviteltaisiin. Häätanssin tanssisimme valtavan kokoisella terassilla kynttilöiden valossa. Joku pieni leikki ja stereoista hieman rennompaa musiikkia. Booli esille ja rentoa yhdessä olemista. Seuraavana päivänä paikkaa siivotessa voiis käydä vielä kavereiden kanssa saunassa ja kavereiden kanssa pulahtamassa joessa. Tai miksei vaikka ihan vuokraisi paljua ja viettäisi vielä oikein rennon sunnuntainkin :)

200 neliömetrin terassi


Vaikkei olisikaan juhlia tai kokouksia tiedossa, niin kannattaa muutenkin poiketa paikalla. Siellä on ihana kahvila ja avantouintia maanantaisin sekä perjantaisin.

Jokisaunalta lähtevät
Alvar Aallon tyyli on nähtävissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti