torstai 7. helmikuuta 2013

Kesäsuunnitelmia

Jee..! Mulle tarjottiin äsken harjoittelupaikkaa ensi kesän alkupuolelle kuukaudeksi. Se on ehdottomasti parempi kuin ei mitään. Ja sitä tarjottiin vieläpä Tampereelta! Ajelin viime kesänä joka päivä töihin 35 min omalla (tai siis äitin) autolla, joten onhan se mahtavaa, jos pääsen nyt vain bussilla kulkemaan ja saan heräillä rauhassa bussimatkalla. Saati, jos pääsisin tuohon ihan lähelle, niin pääsisin ihan kävellen tai pyörällä... Siitä ei kyllä uskalla ees haaveilla :D

Koulun kautta saan harjoittelupaikan todennäköisesti vielä kuukaudeksi, jolloin tarvitsisin työpaikan enää vajaaksi kuukaudeksi. Tai sitten en ota koululta harjoittelupaikkaa lainkaan ja etsin itse jonkun työpaikan kahdeksi kuukaudeksi. Mikä olisi itseasiassa varmaan parempi, kun muuten ehtii vain jokaisessa paikassa oppimaan homman ja siirtyy sitten jo seuraavaan paikkaan. Mutta jee kuitenkin! Nyt vielä odottelemaan, että tämä paikka varmistuu...Ja samalla kovasti hakemaan jotain lopuksi kahdeksi kuukaudeksi.

Mutta sitä ehtii sitten viikonloppuna, nyt pitäisi vielä jaksaa tehdä pari tuntia kouluhommia. Ajatukset eivät kyllä nyt oikein pysy kasassa :)

p.s Tämä tekee hyvää myös hääsuunnitteluille. Palkka on kuitenkin lähes 1.000 € parempi kuin opintoraha, joten pääsen maksamaan "oman osani" häistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti