keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lukupaussi



Vaikka kuinka haluaisin haaveilla kaikesta ihanasta ja suunnitella häitä, muistuttaa todellisuus olemassaolostaan välillä pirullisilla keksinnöillä kuten tenttiviikkolla. Tällä viikolla täällä on siis suhteellisen hiljaista. Viikonloppuna on onneksi tiedossa opiskelijaristeily Tukholmaan ja ainakin siitä riittää raportoitavaa ensi viikolla!

Ja kyllä me tässä sivussa ollaan saatu hiukan hääasioitakin eteenpäin. Pyysin nimittäin viikonloppuna ensimmäistä kaasoani kunniatehtäväänsa ja hän suostui! Kaasokseni tulee siis ainakin siskoni, joka on jo ennen kaason pestiäkin osallistunut innokkaana suunnitteluun. Hän osaa kuitenkin olla sopivasti realistinen ja toimii toivottavasti hieman järjen äänenäkin matkan varrella :) Perjantaina pyydän sitten toista kaasoa ja kolmatta kaasoa joudun nyt valitettavasti pyytämään sähköpostilla, kun saivat koko perheen kanssa napattua tuon Noron vierailulle. Toivottavasti kaikki kaasot suostuvat, koska jokaisella heistä on oma tärkeä merkityksensä :) Raportoin ensiviikolla myös siitä kuinka kaasoja pyysin tähän tehtäväänsä. Nyt ei vielä uskalla, jos toinen heistä vaikka eksyisi tänne lukemaan...

Viikonloppuna meillä oli vielä kolme mahdollista pitopalvelua, mutta isä sai karsittua yhden sieltä pois omien kokemuksiensa ja mielipiteidensä avulla (vahvistivat omiani). Tänään sain myös sovittua yhteen pitopalveluun tapaamisajan kiirastorstaiksi (ennestään tuttu pitopalvelu häistä, joissa olin kaasona). Mieheke saa soittaa huomenna ennestään tuntemattomaan pitopalveluun ja varata sinne tapaamisajan myöskin. Toivottavasti jompikumpi näistä on sitten meidän pitopalvelumme!

p.s kello tulee vasta neljä ja olen jo lähes kaksi tuntia jäljessä lukuaikataulusta..!

http://farm4.staticflickr.com/3590/3406828008_23e098582b_z.jpg?zz=1
Thumblina by bluewinx15(BACK)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti