sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Vaaleanpunaisia ajatuksia

Ihanaa!!! Meillä on suvussa häät :D Ja ovatpahan vielä ihan perhepiirissä ja ihan pikavauhdilla, että pääsee oikein häätunnelmiin. Itsekin saa hiukan lisää puhtia omiin suunnitelmiin, kun näkee, mitä tahtia toiset saavat asioita eteenpäin.

Sukulainen aloitti siis hääsuunnittelut juhannuksena. Nyt on sitten varattuna juhlapaikka, kirkko, bändi, valokuvaaja, kampaaja, meikkaus ja vielä morsiamen ja sulhasen pukukin ostettu, kutsut tehty jne. Tätä vauhtia heille ei tule edes kiire ennen elokuun loppua. Pitopalvelun kun vielä löytäisivät niin olisi upeaa!

Eli aika hyvää tahtia nuo ovat saaneet asioita päätettyä. Ja onhan se ihana nähdä, kun kaksi aikuista ihmistä on niin onnellisia. Sulhasen vanhemmat kysyivät eikö minua haittaa, että tässä viedään meidän häiltä huomiota? En osaa kuitenkaan ajatella niin, että toisten onni olisi jotenkin meiltä pois. Häiden välillä on kuitenkin melkein puolivuotta, joten kyllä suku ehtii hössöttää vielä meidänkin häistä. Ja kun on ehtinyt näkemään kuinka toinen on pettynyt rakkaudessa ja etsinyt sitä oikeaa melkein koko oman ikäni, niin kyllä sitä toisen puolesta iloitsee.

Mutta kyllä nämä toiset häät meillekin pieniä mutkia matkaan tuo... Mietin lähinnä nyt sitä, milloin kerromme häistä minun sukulaisilleni. Tai siis lähinnä isoäidille - muut saavat sitten kuulla häneltä. Ensimmäinen ongelma on se, että en halua kertoa puhelimessa eli pitäisi päästä kotikotiin käymään. Nyt itseasiassa olen täällä, mutta en huomenna viitsisi käydä kertomassa, koska tämä lähisukulainen käy kertomassa itse omista häistään huomenna. Haluaisin kuitenkin kertoa ennen lähisukulaisen hääpäivää, koska luulen, että asia muuten lipsahtaa heidän häissään ja sitä en haluaisi. Eli nyt päädyn sitten varmaan kertomaan tuossa pari viikkoa ennen noita toisia häitä, vaikka sekin hiukan hassulta tuntuu... No, tarkistan vielä onko asia hääparille ihan ok ja kysyn onko heillä parempia ajatuksia. Kyllä kai tämä siitä ratkeaa :)

Mutta mitäs mieltä te olette, voiko teidän mielestänne varastaa liikaa huomiota toiselta hääparilta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti