lauantai 6. heinäkuuta 2013

Musiikkia ja salaisuuksia

Päätettiin lähteä pienelle äkkilähdölle Viroon viime viikolla. Meillä oli siis yksi yhteinen viikko lomaa, joten oli kiva päästä hiukan uusiin maisemiin :) Reissu oli kuitenkin niin hieno, että se ansaitsee ihan oman postauksensa!

Ajaessa kohti Helsinkiä kävimme kuitenkin myös Miehekkeen sedän luona ja saimme varmistettua itsellemme bändin! Sukulaismies lupasi soittaa ilmaiseksi ja yksi perhetuttu sitten hieman halvemmalla, mutta muista jäsenistä maksamme täyden hinnan. Alennus menee siis suunnilleen bändin bensakuluihin, kun tulevat kauempaa, mutta tuttu bändi on soittanut lähiaikoina kaikissa Miehekkeen suvun häissä. Bämdi on hyvä, joten ei me haluta perinnettä katkaistakaan.

Samalla nousi kyllä ärsytys hiukan pintaan, kun kävi selville, että Miehekkeen äiti oli kertonut siskolleen etukäteen meideän häistä. Pari päivää aikaisemmin tuleva anoppi kertoi juoruilleensa vahingossa toisellekin siskolleen ja heti silloin, kun kerrottiin vanhemmille häistä, niin oli juoruillut Miehekkeen isän siskolle. Eli käytännössä Miehekkeen isoäiti ja pari serkkua ovat ainoat, joka ei tiedä häistä tuolla puolen sukua. Ja me kun oltaisiin haluttu kertoa kaikille kasvokkain... Mutta toisaalta ymmärrän nyt hiukan paremmin, miksi toinen näistä anopin siskoista tervehti vielä normaalia iloisemmin viimeksi, kun nähtiin. Olihan se ehkä hiukan hassua, että hän tiesi, että minä en tiedä hänen tietävän meidän salaisuuttamme :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti