sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Viikonloppujen aatelia

Viime viikonloppu kuuluu kyllä viikonloppujen top-joukkoon! Siskoni asuu Espoossa, joten suuntasin sinne Perjantaina. (Opiskelijabudjetti muuten kiittää matkahuollon 6 € Tampere - Helsinki lipuista!) Nopeasti kouluviikko kytllä unohtuu, kun pääsee saunomaan , syömään hyvää iltapalaa ja höpöttelemään - kyllä kouluviikon jutut unohtuivat nopeasti!

Pääsimme lauantaina kolmen ihanan neidon kanssa tutustumaan HiMO Clubin mahtaville tunneille.Valitettavan moni joutui perumaan, mutta mukana oli tapahtuman järkännyt Pauliina (White&Knight), Mimme (Vihreästi Naimisiin)ja Reeta (Sinun kanssasi olen onnellisin). Mahtava porukka siis kasassa! Tunnille oli tietenkin kiva mennä sopivasti rentoutuneena, joten treffasimme rautatieasemalla ja suuntasimme Baker'sille lasille kuohuvaa. Näiden naisten kanssa ei kyllä hiljaisia hetkiä tullut, vaan päästiin heti höpisemään häistä ja hiukan muustakin :)


HiMO Clubi on todella hyvällä sijainnilla ihan keskustassa, mutta kannattaa pitää silmänsä auki - kyseiseen rakennukseen kun ei saa isoa kylttiä kiinnittää kadulle, niin helposti kävelee ohitse! Paikan päällä meidät otti vastaan ihanan pirteä Sveta. Jos ei aikaisemmin hymyilyttänyt, niin nyt ainakin. Kilistelimme heti alkoholittomalla Bella Ella Rosé kuoharilla. Harmi, kun meidän häät on jo ohitse, koska tämä herkku olisi kiilannut heti alkoholittomaksi onnittelumaljaksi. Sveta muuten opasti, että elämässä pitää aina muistaa Himon tärkeys - on sitten kyse esimerkiksi suklaan tai tanssin himosta. Ja tanssiessa kyllä ymmärsin, mitä tämä tarkoitti!

Pirteä Sveta, JaMMiNG in da club -vetäjä
JaMMiNG in da club oli aivan mahtava tunti! Jos tunnilla kävisi viikottain, niin kunto nousisi kyllä rytinällä. Itse olen aina ollut huono koreografioissa ja rytmitajuakaan ei ole, joten yleensä tälläiset tunnit ovat tuskaisia. Nyt kuitenkin nauratti ja hymy oli korvissa vielä siinäkin vaiheessa, kun hiki valui ja jalat huusivat armoa. Olisihan sitä voinut hitaamminkin vetää, mutta oli niin hauskaa, että sitä vain halusi tehdä täysillä... Onneksi armon kanssatanssijat eivät kaivaneet kameroita esille kesken tanssin ;)

Bettie Blackheart
Pääsimme vielä pikaisesti tutustumaan burleskitanssin saloihin Petran, Bettie Blackheart, opastuksella. Petra oli todella hyvä opettaja ja olisi kiva mennä joskus ihan kunnon tunnillekin. Nyt ehdimme oppimaan, että kuvitteellistenkin tasselien pyörittäminen lähtee koko vartalon lihaksien hallinnasta. Kyllä tuntui jo muutamankin minuutin harjoittelu vatsa, kylki ja selkälihaksissa. Kyllä mies pyörisi sukissaan, jos itse oppisin hymyilemään samalla tavalla kuin Petra! Hyvä, kun ei itselläkin pyörinyt ;) Hauskinta oli kyllä ehdottomasti, kun Petra näytti miten ei kannata hymyillä, jos haluaa näyttää sensuellilta. Ja jos tätä on polttariporukalle varaamassa, niin ei tarvitse huolehtia - burleskitanssissa ei hanskoja isompaa riisuta!

Suihkuja oli vain yksi, mutta se oli kivasti sisustettu!
Tanssin jälkeen alkoi olemaan jo hiukan nälkä, joten päädyimme Iguanaan herkuttelemaan. Mimme joutui jo suuntaamaan eteenpäin, mutta Reetan ja Pauliinan kanssa ehdimme vielä höpöttelemään häistä, töistä, asunnoista ja vaikka mistä! Ja kyllähän siinä välillä herkuteltiinkin: itse tilasin pasta vegetarianin, joka oli kyllä vallan herkullista! Itse tykkään hiukan tulisemmasta ruoasta, mutta jonkun takia en ole kotonakaan koskaan tehnyt ihan kasvispastaa hiukan tulisempana versiona. Pitääpä ottaa tämä kokkauslistalle...


Itselläni ilta jatkui vielä siskon kaverin tupareihin ja ehdin hiukan harjoittelemaan valokuvaustakin kävelymatkalla. Hauska ilta oli siis!





Sunnuntaita kuvaa sitten parhaiten sanat brunssi, loikoilu ja Carcassonne (lautapeli). Leppävaarasta löytyi hiukan hassusta paikasta kerrostalojen keskeltä kiva brunssipaikka Huivi. Paikka oli todella rauhallinen ja ruokaa ei tarvinnut kyllä jonotella. Brunssilta oltiin suosiolla jätetty pois puurot, myslit, pekonit jne. Listalta löytyi kuitenkin tapastyyppisiä herkkuja (juustoja, chorizoa, graavikalaa, aurinkokuivattua tomaattia, oliiveja jne.) ja esimerkiksi kasvis- ja savuporotäytteisiä tortillarullia.



Lämpimissä ruuissa oli lihavartaita, munakasta, lohkoperunoita, karjalanpiirakoita ja kasvis- ja lihatäytteistä piirakkaa. Lämpimissä ruuissa ei ollut muuta erikoista, mutta piirakat olivat vallan mainioita!






Jälkiruoaksi oli kuningatarpiirakkaa, suklaata, hedelmiä ja  malja maitovanukkaalla(?) ja hedelmäkiisselillä. Kuningatarpiirakka maistui ihan itsetehdyltä <3

 
Pariin juttuun, kun vielä panostaisiin, niin tästä tulisi ihan lempipaikkani: piirakat uhkasivat loppua kesken jo puolessa välissä, leipiin voisi panostaa hieman enemmän ja tälläiselle teen rakastajalle hiukan enemmän teevalikoimaa. Lihaa kun en syö, niin toivoisin hiukan joka paikassa ruokien viereen lappuja, että mitä esimerkiksi piirakka sisältää... Joka tapauksessa, etenkin jos asustelee lähistöllä, niin suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti