lauantai 10. toukokuuta 2014

Kevät

Anteeksi jälleen kerran kirjoitustaukoa. Lähiaikoina on ollut vain vaikeuksia pysähtyä. On ollut käsittämättömän huono omatunto, kun ei ole kirjoittanut blogia. Toisaalta on ollut huono omatunto, jos on pysähtynyt edes ajattelemaan kirjoittamista.

Mitä kaikkea täällä on sitten tapahtunut viime kirjoituksen jälkeen?- Mies sai uuden työpaikan! Aikaisemmassa työssä ei sinäänsä ollut mitään vikaa ja mies viihtyi siellä käsittämättömän hyvin. Valitettavasti en itse saa opintorahaa (2. opiskelupaikka kierroksessa, joten tukikuukaudet täynnä) ja vanhassa työpaikassa oli välillä töitä 40 h/vko ja sitten taas 0 h/vko. Tuo on hiukan huono yhtälö, jos laskutkin pitäisi maksaa :/

- Juhlin Wappua!!! Oli ihana nähdä kaikkia niitä koulukavereita, joihin ei ole tässä vaiheessa opiskeluja törmää enää päivittäin. Päästiin yhden pojan kanssa hyvään keskusteluun siinä 23:30 - onko rakastaminen päätös ja ainakin osittain tahdonalaista vai pelkästään asia, johon emme voi vaikuttaa? Ja kumpi lopulta on romanttisempaa?

- Aloitin miehen kanssa toukokuun sohvalla maaten. Onneksi meillä on iso sohva! Torkuttiin vuorotellen ja kinattiin peitoista ja tyynyistä. Vuorotellen suostuteltiin toinen hakemaan jääkaapista juotavaa tai leipää, välillä herkuteltiin sipseillä. En edes muista mitä katsottiin telkkarista, mutta tuskin mitään hyvää. Oli kuitenkin ihana pysähtyä ja vain makoilla yhdessä :)

- Opiskelen siis kahdessa koulussa samaan aikaan. Toiseen olen tehnyt viime kirjoituksen jälkeen 2 projektityötä ja käynyt yhdessä tentissä. Toisessa olen pitänyt esitelmän, tehnyt vaikeita käytännön harjotteita ja valmistaudun nyt maanantain tenttiin, joka on ehkä pahin ikinä.

- Hoitanut appivanhempien aivan syötävän suloista koiranpentua viikonlopun. Suloinen ei kyllä ollut siinä vaiheessa, kun lähdin viemään sitä ulos 3:30...

- Käynyt treffeillä miehen kanssa. Meidän piti mennä pizzalle Napoliin, mutta jono oli kadulle asti. Päädyimme siis "tavalliseen" pizzeriaan ja jälkkäreille Daddy's dinersiin. Molemmat laitettiin oikein paremmat päälle ja rentouduttiin kunnolla.

- Panikoin, kun tietokone ei enää käynnistynyt Windowsin päivityksen jälkeen. Onneksi omaan hiukan nörtin vikaa, mutta verenpaine nousi siitä huolimatta kahteensataan alle sekunnissa. Muistakaa varmuuskopioida aina ja kaikki!

- Tutustuin koululla uuteen mahtavaan kurssikaveriin. Maailma on aivan selvästi täynnä ihania ihmisiä, joita en ole vain aiemmin huomannut <3

- Olen pelannut liikaa Sims 3 silloin, kun olisi pitänyt tehdä jotain aivan muuta.

- Saanut mieheltä kukkia kaksi kertaa! Wau! Ennen naimisiin menoa olin saanut koko seurustelun aikana kukkia yhtä monta kertaa. Avioliitto tekee tuolle miehelle hyvää <3

- Sain paikan lopputyölle, jes! Ja vieläpä todella mielenkiintoisesta aiheesta :)

- Hakenut uutta vuokra-asuntoa ja suunnitellut, mitä mihinkin huoneeseen tulisi ja mistä saataisiin muuttolaatikot... Kunnes selvisi, ettemme saakkaan sitä asuntoa.

- Olen siivonnut vain silloin, kun tiskipöydälle ei ole enää mahtunut uusia astioita tai vaatteet on ollut loppu...Kiirettä on siis pitänyt. Onneksi maanantaina pitäisi jo hiukan helpottaa. Ja sitten, kun loma alkaa toukokuun lopussa, en tee muuta kuin nuku, nauti ystävien seurasta ja kirjoita blogia!

Kiitos ihanaiset, jos jaksatte siellä vielä roikkua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti