keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Rouva

1,5-vuotta suunnittelua, kymmeniä sähköposteja, tuhansia euroja ja muutama uneton yökin. Mutta kaikki se oli ehdottomasti sen arvoista!

Käyn täällä läpi vielä erikseen valmistelut, hääpäivän, hotelimme jne. Tässä vaiheessa voin kuitenkin jo paljastaa, että kommelluksilta ja vastoinkäymisiltä ei vältytty ;) Siitä huolimatta häät sujuivat paremmin kuin olisin osannut kuvitella ja olen yhä aivan innoissani, kun muistelen häitä!

Vinkkinä kuitenkin kaikille tuleville morsmaikuille ja sulhasille - varatkaa seuraavalla viikolla aikaa toipumiseen! Olen nukkunut hurjasti enemmän kuin normaalisti ja hiukan jopa höllännyt kouluhommissa (okei, myönnetään, ollut ihan lorvikatarina), mutta siitä huolimatta vasta tänään oon jaksanut tiskata ja avata koulukirjan.

Siitä olen yllättynyt, että hääjärjestelyjä ei ole kauhea ikävä vaikka etukäteen niin pelkäsinkin. On hiukan tyhjä olo, kun ei tarvitse olla jatkuvasti suunnittelemassa jotain. Kuitenkin samalla tuntuu siltä, että vaikka aikaa olisi ollut lisää, en olisi pystynyt parempaan. Eikä olisi tarvinnutkaan :)

No, me lähdetään saunomaan ja rentoutumaan. Jääkää te vielä hetkeksi odottamaan valokuvia, kun mekään ei olla vielä niitä saatu ;)


Terveisin, Rouva Merihelinä

5 kommenttia:

  1. Huimasti onnea tuoreelle rouvalle! :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut minultakin! Minä jo ihmettelinkin, että kuinka kauan ekaan häiden jälkeiseen postaukseen menee. ;)

    VastaaPoista
  3. Hurjasti onnea tuoreelle rouvalle <3
    Jään malttamattomana odottelemaan postauksia päivästänne!!!

    VastaaPoista
  4. Onnea rouvalle ja miehelle myös!!!!

    VastaaPoista
  5. Kiitso hurjasti kaikille onnitteluista! Kyllä kai tähän hiljalleen tottuu, mutta pää on kyllä Yhä pilvissä ;)

    VastaaPoista