sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Häähumua

Aikaisemmin hiukan kirjoittelinkin, mutta nyt viime viikonloppuna oli sitten Isän häät. Tämä viikko on kyllä mennyt varsin hyvin koomatessa - nyt alkaa hiljalleen tuntumaan olo hiukan toipuneelta. Yritän vedota, että kyseessä ei ole vanhuus. Ehkä enemminkin se, että innostuin taas hieman - piti olla seremoniamestarina, suunnittelemassa ohjelmaa, lukemassa esirukousta, miettimässä koristeita, järjestelemässä ja siivoamassa... Häähulluutta ehkä liikkeellä?

Juhlissa tuli kyllä hyvin todettua, että vieraat tekevät juhlan! Kaikki olivat ihanan iloisia ja juttelevaisia jo kirkon pihalle saapuessa. Hyvän tuuliset vieraat helpottivat omaakin jännitystä :) Olen nimittäin ollut häissä, joissa ihmiset jo saapuessaan olivat jotenkin "nuivalla" tuulella. Miten sellaiseen voi vaikuttaa millään ohjelmalla tai järjestelyillä?

Sen verran kuitenkin jännitin illan seremoniamestarina toimimista, että vihkimisestä meni ihan kaikki ohitse! Onneksi kaikki on nauhalla, niin saa herkistellä myöhemmin... Tämän jälkeen meillekin on kyllä tulossa ehdottomasti videokuvaaja - luultavasti nimittäin jännitys on pahempaa omissa häissä! Etukäteen mietin, että lähtevätkö ihmiset kovin aikaisin alkoholittomista häistä kotiin. Onneksi ei kuitenkaan ja vieraita riitti niin pitkään kuin bändi vaan soitti :)

Toinen hyvä idea, minkä saimme omia häitä ajatellen, koski hääyötä. Morsiuspari oli varannut hotellin saman tien kahdeksi yöksi, niin ei tarvitse sunnuntaina niin kiirehtiä pois. Kuullosti ihan mukavalta, etenkin kun pari malttoi lähteä hotellille vasta kahden jälkeen.

Hotelli oli toisella paikkakunnalla, mutta henkilökunta oli aivan ihanaa - saimme nimittäin järjestettyä, että henkilökunta haki minun ja siskoni laskuun viereisestä kahvilasta leivoksia sunnuntaina hotellihuoneeseen. Viereisestä kauneussalongista järjestyi myös maanantaille hieronta, jonka lahjakortin hotellin väki toimitti myöskin hotellihuoneeseen valmiiksi odottamaan paria. Toivottavasti tästä tuli hieman hääparille luksusta  yöpymiseen!

Ilman hääparin lupaa en viitsi kuvia julkaista, mutta katsotaan jos heiltä liikenisi jossain vaiheessa vaikkapa pari kuvaa koristeista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti