tiistai 4. maaliskuuta 2014

Torstai

Tästä se hääkertomus sitten lähtee! Kerron nyt aluksi torstaista, perjantaista ja sunnuntaista. Valokuvaaja lupaili hääkuvia kahden viikon kuluttua, niin silloin saatte sitten kertomuksen hääpäivästäkin :)

Ja itse tarinaan...
Mieheke oli ottanut töistä vapaaksi torstain, mutta itse en ollut yhtä onnekas - aamulla siis normaaliin tapaan kouluun! Yllättävän hyvin ajatus pysyi kasassa päivän ajan, mutta kyllähän sitä aina välillä piti pari järjestelyihin liittyvää juttua laittaa tekstarilla... Vitsailtiin vielä yhden koulukaverin kanssa keskiviikkona, että kun ei vielä jännitä kunnolla, niin lauantaina sitten tutisee jalat senkin edestä :)
 
itse olibn päivän koulussa, niin auton pakkaaminen jäi Miehekkeen avstulle. Hän käski varoittamaan, että jos pitää häitä hiukankin kauempana, niin kannattaa varautua lykkäämään osa tavaroista muiden autoihin. Meillä on farmari, mutta kaikki häätavarat eivät kyllä omaan autoomme millään mahtuneet, vaikka yksi autolastillinen oltiinkin jo joululomalla viety hääpaikkakunnalle.


Ajettiin tampereelta suoraan Luvialle kirkkoharjoituksiin. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun nähtiin kirkko sisältä. Ja kaunishan se oli! Isä tuli myös harjoituksiin mukaan, niin saatiin harjoiteltua kävelyä ja vaihtoa sulhasen käsipuoleen. Pappi toimi kuviteltuna kaasona, jolle sitten ojensin kuvitellun kimpun :)


Illalla ehdittiin tekemään vielä vaikka mitä - laittamaan geelipalleroita likoamaan, koristelemaan hääbingon lappuja jne. Häävalssiinkin ehdittiin isän avustuksella harjoittelemaan pyörähdyksiä ja taivutuksia. Pyörähdykset alkoivat sujumaan aika helposti, mutta taivutuksissa oli yllättävän vaikea rentoutua!

Ilta meni aika rauhallisissa tunnelmissa siitä huolimatta, että illalla tuli sähköpostia ryhmältä, joka oltiin palkattu esiintymään häihin (paljastan ohjelmanumeron hääpäivän viestissä). Influenssa oli siis iskenyt ja todennäköisesti eivät pääsisi tulemaan häihimme. Pari ärräpäätä siinä pääsi, mutta ei edes yhtään itkupotkuraivaria! Yritinkin kuulustella perhettä, että ovatko syöttäneet mulle viimeisen parin viikon ajan vitamiinien tilalla rauhoittavia ;) Laitoin sitten yhdelle toiselle ryhmälle sähköpostia, että voisivatko he tulla paikkaamaan. Muuten ajattelimme vain, että seuraavana päivänä keskityn hiukan vähemmän pöytien kantamiseen ja hiukan enemmän uuden ohjelmanumeron metsästämiseen. Tuohon ohjelmanumeroon oli varattu vain 500 €, joten pelkäsimme kyllä, että yhtäkkiä ei ihan helposti löytyisi taikuria, koomikkoa tms. esiintymään :/



Toinen huolenaihe illan aikana oli tuleva sää. Lunta luvattiin reippaasti perjantaiksi, mutta lauantaiksi sitten jo muutamaa lämpöastetta. Mä yritin vielä elätellä toiveita yhtäkkisestä pakkasrintamasta, mutta kyllä omakin mieli alkoi jo räntään taipumaan...

Kaikesta huolimatta tunnelma pysyi ihan hyvänä ja illalla oli kiva mennä nukkumaan viimeistä yötä avoparina yhdessä. Mieheke nukkui yön kyllä sellaista koiranunta, että pelkäsin seuraavan päivän menevän ihan pipariksi. Onneksi otti kuitenkin mut aina välillä kunnon rutistukseen kainaloonsa <3 Itselläni oli niin reippaasti univelkaa, että nukuin kyllä kuin tukki! Eli voin suositella valvomista alkuviikosta ;)

To be continued...

2 kommenttia:

  1. Onpa kaunis tuo teidän kirkkonne! :) niin ja hirmuisesti onnea!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin kovasti tykkäämme tuosta kirkosta - siitä tulee hiukan mieleen satujen linnat :)

    VastaaPoista