keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Juhlatunnelmissa

Kuva by Karri Huhtanen


Tänä vuonna vappu on väsymyksen takia jäänyt hiukan lyhyeksi, mutta onneki laatu on korvannut määrä!

Eilisilta sujui kaksillakin etkoilla. Ja voisiko ilta sujua paremmin, kun on hyvää seuraa, herkullisia kotikeittiön munkkeja ja hiukan kuohuvaa? Illalla päädyimme isolla opiskeluporukalla koskenrantaan. Oli ihana vaan jutella kaikkien kanssa ja etenkin sellaisten, kenen kanssa ei tule yleensä kauheasti puhuttua koulussa. En usko, että hiukan vieraammille on helpompi mennä juttelemaan juhlissa sen takia, että on juonut. Enemmän kyse on varmaankin siitä, että itse asennoituu eri tavalla ja yrittää keksiä jonkun pienenkin asian, josta voisi mennä toiselle juttelemaan. Tai itse ainakin pidän juhlissa juurikin uusiin ihmisiin tutustumisesta! Juomapuoli kylläkin vaikuttaa siihen, että keskusteluilla on kellon edetessä tapata mennä aika syvälliselle tasolle. Mutta ei kai se pahaa tee välillä hiukan pohtia syntyjä syviä ;)

Kuva by Cyrus Farivar

Nyt on jo niin monta Wappua takana, että osasi jo pukeutuakin oikein koskenrantaa ja siltaa varten: haalareiden alla oli paksut farkut ja yläkroppakin verhottu lyhythihaisella, neuletakilla, farkkutakilla, valtavalla kaulahuivilla ja hanskoilla. Ja kyllähän se lakkikin hiukan päätä lämmittää. Se on nimittäin ihan varma, että illasta ei tule hauska, jos on aivan jäässä!

Aamulla oli ihana herätä, kun ei päätä edes särkenyt ja oli muutenkin pirtsakka olo. Siihen saattaa liittyä hieman sekin, että huomasin vasta äsken Fragolan, jota pitkälti join eilen illalla, olevan 5 %. Ihan hyvä asia siis ja taitaa tulla ostettua useamminkin, kun makukin oli hyvä :)

Lisätietoja Fragolasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti