sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Ahkerointia


Tänä viikonloppuna ollaan saatu ihan hurjasti hääjuttuja eteenpäin!


Tilattiin kaitaliinoja varten kankaat osoitteesta www.kankaita.com
Meidän kangasvalinta
Kaitaliinoista pitäisi tulla 30 cm leveät ja otettiin kangasta varmuuden vuoksi kuuteentoista kuuden hengen pöytään, jolloin laskeskelin kangasta tarvittavan vajaa 9 metriä. Hinnaksi tuli 21 € + muutama euro postituluskuluihin. Tykkäsin siitä, että täältä sai tilattua kangastilkut ilmaiseksi, niin sai tietää kankaan olevan varmasti oikean sävyistä ja paksuista :) Olin ylpeä itsestäni, kun muistin jopa tilata samalla langan ompelua varten! Tilausta oli muuten kyllä ihan tuskaista tehdä, kun verkkokaupan käytettävyys oli niin huono. Tuotteet katosivat heti ostoskorista, kun menit avaamaan uuden välilehden! Onneksi halpa hinta ja hyvät valikoimat jättivät arvosanan vielä plussan puolelle ;)

Tilattiin myös sinetti ja sinettilakat kutsujen viimeistelyä varten
Slöjd-Detaljer tarjosi  aika hyvä valikoima sineteistä ja valittiin tietenkin talvihäihin sopivasti lumihiutale
Ikävä yllätys verkkokaupassa oli kyllä se, että tilausta tehdessä huomattiin, että minimiostoraja oli 40 €. Ei sitten jaksettu ruveta metsästään toista verkkokauppaa, joten sain kaikkea pientä kivaa jouluaskarteluihin melkein kymmenellä eurolla...

Varattiin myös ulkopaikkakuntalaisille kaasoille ja bestmaneille mökki! Mökki sijaitse 20 min ajomatkan päästä juhlapaikalta mukavasti omassa rauhassaan (=keskellä ei mitään). Päädyttiin lopulta siihen, että me maksetaan yhteensä neljän kaason ja bestmanin osuus. Kaksi lähellä asuvaa yöpyy mielummin kotona. Mökille mahtuu lisäksi kaikki muutkin ulkopaikkakuntalaiset kaverit, mutta he joutuvat maksamaan sitten hurjat 27 € viikonlopulta yöpymisestään ;)

Löydettiin myös pari hyvää mökkivaihtoehtoa niille vieraille, jotka yöpyvät kaksi yötä juhlapaikalla. Näihin kuuluu ainakin sulhasen vanhemmat ja isoäiti sekä yksi suoraan hiihtolomalta Lapista ajeleva perhe. Mökki tulee isommalle porukalle nopeasti halvemmaksi kuin 4 kpl hotellihuoneita kahdeksi yöksi. 

Scandic Pori, superior roomVarmistettiin Porin Scandicista muille vieraille kiintiö, josta voivat sitten itse varata hotellihuoneensa hieman edullisempaan hintaan. Ajateltiin pitää vierailta salaisuutena, että näemme sitten seuraavana aamuna osan aamiaisella, koska menemme itse yöpymään samaan hotelliin. Katsokaa nyt näitä kuvia, tuonne on hyvä mennä rauhoittumaan <3





Scandic Pori, superior room
Kuvat Scandicin omilta sivuilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti