sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Nuijapäitä ja hyttysiä

Järvimaisema
Viikonloppuna oli koulusta meidän kurssin kesäbileet. Oli ihan huippumukavaa! Grillattiin, vaihdettiin kuulumisia, uitiin ja saunottiin. Kelikin oli tosi kaunis ja sadetta ei näkynyt missään. Iho kyllä tuntui mukavan nihkeältä, kun vuoron perää lisäili hyttysmyrkkyä ja aurinkorasvaa :D Huomaan kyllä itse olevani sen verran vanha, että oli pakko mennä perjantaina kahden jälkeen jo nukkumaan, kun aamulla oli ollut herätys jo 6:30. Unirytmi on näköjään kuitenkin aika vahvassa, kun heräsin aamulla kuitenkin jo 7:30 viiden tunnin unien jälkeen. Onneksi en ollut ainoa aamuvirkku vaan sain seuraksi yhden toisen unirytmin omaavan  kurssikaverin :)

Teeming with Tadpoles
Nuijapäitä
Käytiin myös pienemmällä porukalla seitsemisissä kävelemässä. Harmittaa, että en ole saanut hankittua kadonneen kamerani tilalle vielä uutta. Olisin saanut hauskoja kuvia, kun kuusi henkeä istuu laiturilla roikottamassa jalkojaan vedessä. Kuviin olisi kuitenkin ollut vaikea saada esityksen tähtiä eli satoja pieniä nuijapäitä, jotka uivat jalkojen luo ja alkoivat syömään kuivunutta ihoa. Voiko enää parempaa jalkakuorintaa olla vaikka hiukan kutittikin!

Olin jo etukäten päättänyt lähteä kotiin lauantaina, jotta ehtisin olemaan välillä kotonakin, kun ensi viikonloppu menee taas rippijuhlissa. Ajoitus oli kyllä ihan hyvä, koska lähtiessä huomasin, että auringonpistoshan sieltä alkaa kuikuilemaan... Kotona oli sitten hyvä päästä lepäämään pimeään huoneeseen, korjata nestetasapainoa ja ottaa särkylääkettä. Pitäisi varmaan hankkia joku kiva kesähattu, mutta kun en oikein ole koskaan ollut lakki-ihmisiä. Kestän kuitenkin tosi huonosti aurinkoa, niin se oikeasti olisi tarpeeseen.

p.s Opin käyttämään edellisen postauksen monitoimimoppia! Mikrokuituliinaa ei kannata kastella, koska sillä lähtee pöly ilmankin. Keittiön lattiassa oli joku tahra, niin suihkutin siihen suihkepullolla vetta ja pyyhin sitten kuivalla mopilla niin lähti vallan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti